AQUEST ÉS UN ESPAI PENSAT PER TOTES AQUELLES PERSONES QUE VULGUIN COMPARTIR L'AMOR DE MARE



17 de febrero de 2013

LUDOTERRA: Espai de joc i família

Bona nit,

Sóc conscient de que fa molts dies que no escric, que no actualitzo… però això no vol dir que estigui aturada. Els que em coneixeu bé, sabeu que jo no paro mai.
Començant el nou any hem iniciat també un nou ritme de vida, m’he incorporat a la meva vida laboral plenament, a més hem estat millorant i mimant el nostre showroom de Mercantic, cuidant als malalts i com no! Treballant per nous projectes d’Amor de Mare que ben aviat es faran visibles!!

Entre feina i feineta però, hem tingut la sort de conèixer la Ludoterra, un espai ideal per a les famílies amb nens de 0-5 anys, un indret de joc perfecte, en el qual a més a més hi pots esmorzar, berenar o prendre el que vulguis. Vam fer la nostra primera visita un dissabte a la tarda i la veritat és que estàvem pare,mare i nen tan emocionats que no vam tenir temps ni de prendre un refresc! La següent visita ja va ser entre setmana, un matí tranquil·let, amb molts menys nens i que ens va permetre prendre un cafetó i tot. 

Aquest innovador espai de joc per compartir amb la família es troba al carrer Circumval·lació 35 de Manresa. L'horari és de dimarts a dissabte, de 10 del matí a 1 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre. Els diumenges La Ludoterra només obre amb prèvia reserva per celebrar-hi festes d'aniversari. Es pot fer a l'adreça
laludoterra@gmail.com.

Ocupa 250 metres quadrats molt ben aprofitats. Hi predomina el blanc i hi ha alguns detalls de color lila, com les fundes encoixinades per decorar i, alhora, fer més amables els pilars que folren. El terra és de fusta perquè per accedir a la zona de joc, protegida per una tanca amb llistons blancs que també separa els diferents àmbits, cal descalçar-se per una qüestió d'higiene, sobretot pensant en els infants que van a quatre grapes. Inclou un àmbit amb material per als infants que gategen. Per a la resta, hi ha l'espai simbòlic, amb nines i una cuineta; de construcció, per fer puzles, de jocs de taula i el racó del dibuix (amb una pissarra que ocupa tot un pany de paret) i de contes.

A més a partir del proper mes de març s’inicien activitats complementaries, xerrades, tallers, titelles… Us adjunto l’anunci de les que ja estan programades:



I bé, com us podeu imaginar, amb aquesta nova proposta tan i tan interessant, cada vegada que hi anem el Marc surt plorant perquè no vol marxar i és que anar a la Ludoterra és genial!! Us ho recomanem!!

Mil petons…
 



 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

PUBLICACIONS ANTERIORS