AQUEST ÉS UN ESPAI PENSAT PER TOTES AQUELLES PERSONES QUE VULGUIN COMPARTIR L'AMOR DE MARE



23 de junio de 2012

Pulsera d'identificació pels nostres peques!!

BRAÇALET BARCELONALOVE

Perquè només tu saps el què sents quan el veus,
però sobretot quan no el veus.

El braçalet BarcelonaLove, és de 100% silicona, amb el teu número de telèfon gravat,per tal d'evitar que el teu fill es perdi.

A la web ens ho expliquen així:
Agost, una platja plena de gent, de sobte una criatura s’allunya de la família a la recerca d’una zona de sorra on poder aixecar un castell. De retorn, la criatura es desorienta i acaba plorant desconsolat entre una multitud de turistes curiosos.
Aquesta és una escena que es repeteix 5.000 cops l’any a les nostres platges. Històries que donen com a resultat, en el millor dels casos, que els pares tinguem l’ensurt de la nostra vida.
El braçalet Barcelove no evitarà que el teu fill es perdi, però pot reduir notablement el temps d’histèria, perdó, d’espera.
Posa-l’hi quan aneu a la platja, i al parc d’atraccions, i al centre comercial, i a lliurar la carta als reis d’orient… Posa-l’hi a l’aeroport, a l’estació del tren, a l’estranger, a les festes del poble, a Disneyland París… Posa-l’hi sempre, per no haver de lamentar-ho mai.
I si ens acceptes un darrer consell, tingues-ne sempre alguna al cotxe (el canvi de marxes sembla dissenyat per portar-ne un parell).
Res més. Només volem que quan la tinguis no l’hagi de fer servir mai ningú.

http://barcelove.org


La quimio jugant, passa volant...


Us recomano que visiteu http:/www.juegaterapia.org una gran tasca que va néixer d'una bona obra i que s'ha convertit en un projecte extraordinari:

- Recullen tot tipus de consoles i videojocs que funcionin. 

- Tot seguit ho donen a diferents hospitals de l'estat espanyol que tinguin zona d'oncologia infantil, perquè els nens puguin fer més amena l'estona d'espera del tractament.
- Cada consola porta un adhesiu amb les dades de qui l'ha donat i d'aquesta manera el nen o nena pot donar les gràcies ja sigui via telèfon o enviant un dibuix...
Tot i que els nens han de seguir lluitant, si ho poden fer amb un somriure, sempre sembla molt més fàcil.

Una forta abraçada per tots aquells nens i nenes que lluiten contra el càncer, pels seus pares, mares i familiars, i milions de petons per tots aquells professionals que tiren aquest projecte endavant.

PUBLICACIONS ANTERIORS