AQUEST ÉS UN ESPAI PENSAT PER TOTES AQUELLES PERSONES QUE VULGUIN COMPARTIR L'AMOR DE MARE



28 de abril de 2012

ARA CRIATURES

I quan arriba dissabte...

Us recomano llegir el suplement del diari Ara, l'Ara Criatures.
http://criatures.ara.cat/.
Molt interessant.

Mil petons...

25 de abril de 2012

Enare

Avui us recomano un lloc molt especial per a mi com a mare, pel Dani com a pare i pel Marc: ENARE.
 



L'Enare és un centre d'hidroteràpia situat a Manresa.
Com a tieta vaig conèixer aquest indret tan acollidor fa més de tres anys, quan la Gal·la estava a la panxa; quan em vaig quedar embarassada la meva germana em va recomanar i regalar l'inici de les meves classes de pre-part amb l'Alba, una llevadora amb molta experiència que per nosaltres és com de la família, ja que ens ha ajudat molt i ens ha acompanyat ens els primers nou mesos de vida del Marc. 

A Enare s'hi poden fer múltiples activitats:
- preparació maternal
- matronatació
- gim aigua
- rehabilitació
- natació per a nens

Com a mare vaig fer les classes de pre-part a l'aigua, una experiència genial, molt recomanable. A més, durant l'embaràs anàvem amb el Dani i moltes altres parelles a les xerrades dels dijous al vespre, també aconsellable i opino que necessari.
Un cop va néixer el meu fill, els dijous passavem la tarda a l'Enare amb moltes mames i bebés, on compartíem l'experiència que estàvem vivint cada segon amb l'Alba. En aquest espai i amb el suport de la llevadora, la lactància materna va ser i continua essent un èxit; només per aquest fet ja val la pena gaudir d'aquest recurs.
Però això no s'acaba aquí, quan el Marc tenia 2 mesos, vàrem iniciar-nos amb la matronatació, una altra experiència extraodinària, recomanable, meravellosa, aconsellable...

I doncs, per tot això i pel que encara ens queda per gaudir a l'Enare, he escrit aquest article.
Una abraçada a l'Alba i mil petons a totes aquelles mares, pares, petits i entranyables amb els que hem i continuem compartint les nostres vivències a Enare.

ENARE
C/ Llibertat Nº 35
Manresa
93.8730262

15 de abril de 2012

va de fotos...

Les fotografies són el millor record, són la millor manera de gaudir del pas del temps:
Regala’t fotos de l’embaràs, dels primers dies de vida del teu fill, del moment que tu consideris.



Amb el Marc, vam visitar a l'Elena a La Fabrica Blanca de Manresa i ens va fer fotos com les que avui us ensenyo, és una persona molt dolça i amb molta paciència, moooolt preparada per  convertir una horeta del teu temps en el millor dels records. El Marc i jo us recomanem que l'aneu a conèixer.

A més, si voleu fer un regal original... prepara uns VALS DE REGAL, molt bonics i sempre quedareu molt bé! És un molt bon regal.
 
I bé, aquí us deixem les dades de contacte per si us animeu:
ELENA
ESTUDI DE DISSENY I FOTOGRAFIA
93.8724553 - ln@lafabricablana.com

5 de abril de 2012

Bona Pasqua!!

Varem començar diumenge anant a beneir el ram, després vindran les caramelles i la mona...
Els nostres orígens ens han deixat algunes tradicions, moltes de les quals els nostres fills en són els protagonistes. Com a pares tenim la opció de posar a l'abast dels nens i nenes aquestes vivències, si és així: gaudiu, canteu i balleu, feu-vos pessigolles amb les plomes de les mones, mengeu ous de xocolata i molts bunyols!
Bona Pasqua i milions de petons...

PUBLICACIONS ANTERIORS